10:00 - 18:00
Helistage meile: +372 5555 1879

Kirjutage meile: info@itsolutions.ee

10:00 - 18:00

Maandumine

ITS > Meie teenused > Maandumine

Maandumisleht

Suurendage koos meiega oma konversioone

Müügi suurendamine: Meie maandumislehed suurendavad konversioone jopa 30%.
Kiire laadimine: Optimeeritud leheküljed laadivad 2 sekundiga.
Mobiilne kohanemisvõime: 70% kasutajatest vaatab lehti mobiilseadmetega

Eelised
  • Kaasaegne tehnoloogia: kasutame uusimaid vahendeid ja tavasid.
  • Kvaliteedi tagamine: usaldusväärne ja tõhus.
  • 24/7 tugi: pidev abi.
  • Tähtajad: Garanteeritud õigeaegne täitmine.

Maandumisleht

Meie veebiarendusagentuuris oleme spetsialiseerunud ilusate ja tõhusate maandumislehtede loomisele, mis on kohandatud teie ettevõtte konkreetsetele vajadustele. Meie protsess hõlmab ainulaadset lähenemist, mis võtab arvesse teie ettevõtte eesmärke ja sihtrühma, tagades, et lõpptoode ei ole mitte ainult visuaalselt atraktiivne, vaid ka tõhus.

Üks peamisi eeliseid meiega töötamisel on kõrgtehnoloogia ja tõestatud disainiprintsiipide kasutamine. Meie meeskond hoiab end kursis tööstuse viimaste suundumuste ja parimate tavadega. Tagada, et teie maandumisleht oleks sujuv, kiire ja hõlpsasti navigeeritav. Samuti on meil esmatähtis, et meie maandumislehed oleksid täielikult reageerivad ja mobiilisõbralikud. tagades, et need näeksid hea välja ja töötaksid sujuvalt kõigis seadmetes

Arenguetapid

Uuringud ja planeerimine: teeme teiega tihedat koostööd, et mõista teie ettevõtet ja selle ainulaadseid vajadusi ning koostame üksikasjaliku plaani teie maandumislehe kujunduse ja funktsionaalsuse kohta.
Disain ja kujundus. Meie disainimeeskond loob teie maandumislehele visuaalselt kauni ja professionaalse kujunduse, mis sisaldab teie brändi ja soovitud funktsioone.
Arendus: Meie arendajad viivad kujunduse ellu, arendades lehte ja rakendades vajalikku funktsionaalsust.
Testimine ja optimeerimine: me testime lehte põhjalikult, et veenduda, et see töötab korralikult, ning teeme vajalikud optimeerimised, et parandada kasutajakogemust ja jõudlust.
Käivitamine ja hooldus: kui maandumisleht on valmis, aitame seda käivitada ning pakume pidevat tuge ja hooldust, et hoida seda asjakohasena ja tõhusana.

Oluline on märkida, et investeerimine kvaliteetsesse maandumislehele on teie ettevõtte edu seisukohalt kriitilise tähtsusega. Arenduskulude kokkuhoidmine võib tunduda lühiajalise kokkuhoiu võimalusena, kuid see võib põhjustada selliseid probleeme nagu halb jõudlus, vähene skaleeritavus ja raskused uuendamisel tulevikus. Seepärast soovitame oma klientidele alati investeerida hästi koostatud maandumislehele.

Meie agentuuris pakume ka pidevat tuge ja hooldust, et teie maandumisleht püsiks ajakohane ja töötaks parimal võimalikul viisil. Meie meeskond on abiks mis tahes uuenduste, tõrkeotsingu või muude vajaduste korral, mis võivad tekkida, andes teile meelerahu, teades, et teie maandumisleht on heades kätes.

Võta ühendust!

    Olen lugenud ja nõustun privaatsuspoliitikaga.

    Ära oota homseni

    Helistage meile

    +37255551879

    Kirjutage meile

    info@itsolutions.ee

    Tööajad

    10:00 - 18:00